EGYSZERI MINTÁK CSOMAGOLÁSA KOZMETIKAI TÁRSASÁGOK RÉSZÉRE

A SNOTY s.r.o. társaság 1991-től foglalkozik reklámtermékek csomagolásával. A társaság fő tevékenységei közé tartozik az egyszer használatos tasakokba való csomagolás kozmetikai társaságok részére, valamint édességek csomagolása gasztro-intézményeknek.

A SNOTY s.r.o. társaságban csomagolandó egyszer használatos kozmetikai tasakok a kozmetikai cégeknek marketingeszközként szolgálnak egy új termék propagálására, vagy akár értékesítési csomagolásként is. Több tasakméretet kínálunk, a 60x60 mm-től egészen a 80x130 mm-ig, ahol a lehetséges feltöltési térfogat 1 ml és 15 ml közötti (a csomagolási pontosság 0,1 ml). A SNOTY-ban a folyékony termékek minden típusát csomagoljuk: pl. krémek, gélek, olajok, samponok és kondicionálók, vagy kozmetikai vizek.

A fólianyomás magasminőségű, teljes színezésű digitális technológiával történik, amely tökéletes végső hatást biztosít. Az ilyen propagációs teszterek gyártása már 1.000 darabtól lehetséges.

Amennyiben ez érdekli Önöket, lépjen velünk kapcsolatba, és küldünk mintákat, vagy kidolgozzuk az árajánlatot. Az e-mailcímünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

kozmetikai sachet, kozmetikai tasakos, kozmetikai csomagolas